У Сирії підірвався на міні російський генерал

За інформацією ЗМІ, генерал-майор Мілюхін постраждав близько тижня тому - підірвавшись на міні, він втратив обидві ноги і око.

Генерал Мілюхін. Фото:http://censor.net.ua/

В ході боїв за сирійську Пальміру отримав важке поранення російський генерал-майор, начальник управління бойової підготовки штабу Західного військового округу ЗС РФ Петро Мілюхін. Про це повідомляє петербурзьке видання Фонтанка, передають Патріоти України.

Відзначається, що офіцер був доставлений спецрейсом до військового госпіталю імені Бурденка в Москві. "Він у нас. Сказати більше ми не маємо права", - повідомили виданню 3 березня в 56-му відділенні госпіталю.

За інформацією ЗМІ, генерал-майор Мілюхін постраждав близько тижня тому - підірвавшись на міні, він втратив обидві ноги і око. На місці він отримав першу допомогу, але після погіршення стану його перевезли в Москву.

При цьому стверджується, що це перший російський генерал, який був поранений під час конфлікту в Сирії.

Блекаутів не уникнути? У Міненерго закликали українців готуватися до складної зими

вівторок, 14 травень 2024, 5:00

Міністр енергетики Герман Галущенко заявив, що взимку буде складно втримати енергосистему без обмежень споживачів. Також він допускає труднощі з постачанням електроенергії влітку. Про це міністр повідомив в ефірі єдиного телемарафону. За словами Галуще...

"Якщо запрацює певний механізм": Німеччина і Польща відповіли, чи повертатимуть українських військовозобов'язаних

вівторок, 14 травень 2024, 4:15

Німеччина та Польща висловили готовність сприяти поверненню українських військовозобов'язаних відповідного віку, які перебувають на їхній території. Про це розповів член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олексан...