У Ситника повідомили подробиці обшуків в Одеській мерїі

Слідчі дії НАБУ здійснюються в рамках досудового розслідування кримінального провадження за фактом продажу мерії Одеси адміністративної будівлі за завищеними цінами.

Ілюстрація:rian.com.ua

У Національному антикорупційному бюро України повідомили подробиці сьогоднішніх обшуків в мерії Одеси. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр НАБУ в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Слідчі дії здійснюються в рамках досудового розслідування кримінального провадження за фактом заволодіння коштами місцевого бюджету в особливо великих розмірах службовими особами органу місцевого самоврядування за попередньою змовою із представниками комерційного сектору", - повідомили в НАБУ.

Мається на увазі продаж адміністративної будівлі мерії Одеси за завищеними цінами.

Під час розслідування, детективи НАБУ встановили, що зазначений будинок в складі цілісного майнового комплексу державного підприємства "Завод "Краян" на початку 2016 року продализа 11 млн грн, а в серпні того ж року йому надали окрему адресу і продали за 4 млн грн.

Разом з тим, в грудні 2016 року новий власник продав будівлю Одеської мерії за 185 млн грн.

Досудове розслідування за цими фактами НАБУ початок в листопаді 2016 року, зараз слідчі дії тривають.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...