У Таїланді камери відеоспостереження зафіксували привид мотоцикліста (відео)

Виявилося, що жінка-мотоцикліст жива, а ефект польоту "душі" - всього лише несправність камери.

У Таїланді сталася паранормальна ДТП. Скріншот.

У просторах Інтернету бурхливо обговорюють відео, на якому зафіксовано, як душа покидає тіло тайки, що постраждала в ДТП. На ролик миттєво відреагували тисячі користувачів, впевнених, що це привид, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Повідомляється, що через порушення правил дорожнього руху на таїландській вулиці сталася ДТП, в результаті якої мотоцикліст на величезній швидкості в'їхав в стовп. Однак ажіотаж навколо події був викликаний не аварією, а тим, що камери зовнішнього спостереження зафіксували момент відділення привида мотоцикліста від його тіла.

Відмітним моментом на відео стало те, що привид, нібито вийшовши з тлінної оболонки, залишився на місці події.

Нагнітаючи страх паранормального явища, активні користувачі почали переконувати маси, що це все ж привид загиблого.

Люди з місця події просто підбігли до потерпілої, щоб дізнатися її стан, і з'ясувалося, що жінка жива і після аварії піднялася з землі. Але в результаті несправності вуличної відеокамери зйомка вийшла розмитою, тому мотоцикліста відразу визнали за привида і "рознесли" по Всесвітній мережі.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...