У таких маємо просити вибачення? Донеччанка авторка хештега "смертьхохлам" заявила, що хоче померти за "Новоросію"

Поки Надія Савченко радить українцям йти на примирення обожнювачами "русского мира" на Донбасі, ось такі потенційні "переговорники" видають такі "аванси" "духовних скреп".

Фанати "Новоросії" атакують мережі. Фото patrioty.orgФанатка "русского міра" Настя Драгунова, яка стала відомою в мережі за активну публікацію фотографій з хештегом "смертьхохлам", знову дала про себе знати. Факт звернення проросійськи налаштованої дівчини до українців на своїй сторінці у Facebook опублікував блогер Олексій Мінаков, повідомляють Патріоти України.

"Згоден із Савченко! Треба просити вибачення", - наголосив Мінаков.

Драгунова звинуватила українців в тому, що вони прийшли з війною на Донбас, а також заявила про готовність померти за "Новоросію" заради світлого майбутнього терористичної організації.

"Я б любила Україну, якби вона не намагалася вбити мій донецький народ і не намагалася б стерти з лиця землі мій Донбас. У вас ніколи не вийде вбити в наших серцях любов до Донбасу. Ми будемо стояти до останнього і, якщо треба будемо помирати за свою Батьківщину заради її світлого майбутнього - я помру ... Новоросія і Росія - люблю вас", - написала вона.

Дівчина також підписана в соціальній мережі "Вконтакте" на "сепаратистські" пабліки. Постійно репостить публікації з них і додає на свою сторінку "сепаратистські" відеоролики.

"Оскільки немає достовірного підтвердження про участь дівчини в бойових діях, у неї є шанс на амністію за програмою СБУ "Дорога миру". Але чи можна перевиховати таку дитину - це питання", - написав блогер.

Як повідомляв "Обозреватель", раніше в соцмережі розповіли про студентку, яка вчиться в Києві в університеті ім. Тараса Шевченка, але є прихильницею терористичних угруповань "ДНР" та Росії.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...