У центрі Києва дипломат з Азербайджану влаштував масштабну ДТП (фото)

Аварія сталася на Бессарабській площі. Співробітник посольства, можливо, перебував у нетверезому стані за кермом.

Фото:Dtp.kiev.ua

Співробітник посольства Азербайджану потрапив у ДТП в самому центрі Києва. Про це вранці інформує у Facebook Dtp.kiev.ua, передають Патріоти України.

Журналісти пишуть, що аварія сталася на Бессарабській площі. За їх словами, співробітник посольства, можливо, перебував у нетверезому стані за кермом.

Винуватець ДТП намагався на великій швидкості повернути з Хрещатика на бульвар Тараса Шевченка. При цьому машина дипломата виїхала на тротуар, а потім вилетіла на смугу зустрічного руху, зачепивши дві іномарки.

Відзначається, що дипломат на Mitsubishi протаранив на зустрічній смузі автомобілі Renault та Тоyota. Внаслідок ДТП серйозно постраждала одна людина.

Очевидці пишуть, що на місце подій приїхали азербайджанські дипломати, а також співробітники СБУ. Через ДТП поліція перекрила бульвар Шевченка.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...