У центрі Одеси відбулося масове побиття турецьких вболівальників (фотофакти)

Очевидці повідомляють, що нападники-хулігани розгромили кілька кафе.

Фото:http://www.footboom.com/

В мiстi Одесі сталася бійка українських вболівальників-хуліганів з уболівальниками турецького клубу "Фенербахче". Про це повідомляє Footboom, передають Патріоти України.

На вулиці Дерибасівській вболівальники "Ферербахче", які приїхали з Туреччини, відпочивали в декількох кафе. Несподівано вони зазнали нападу українських уболівальників-хуліганів.

В результаті великої бійки постраждало багато людей, їхня точна кількість поки що невідома. Очевидці повідомляють, що нападники розгромили кілька кафе.

Інцидент стався за кілька годин до початку матчу першого туру Ліги Європи, в якому українська "Зоря" грає з турецьким "Фенербахче".

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...