У Туреччині закидали камінням команду московського футбольного клубу (відео)

Протистояння РФ і Туреччини на політичному рівні перейшло і в стосунки футбольних команд і їх вболівальників.

Ілюстрація:https://inforesist.org

У Туреччині закидали камінням автобуси зі спортсменами московського футбольного клубу "Локомотив" і його вболівальниками, які прямували на матч 1/16 фіналу Ліги Європи з "Фенербахче". Про це 16 лютого повідомив кореспондент Лента.Ру зі Стамбула, інформують Патріоти України.

Постраждалих серед пасажирів автобусів немає. Вранці 16 лютого відбулося нарада, на якій були присутні вболівальники і офіційні представники «Локомотива» і «Фенербахче», а також співробітники поліції. Сторони домовилися обійтися без провокацій і політичних гасел.

15 лютого «Фенербахче» зустрів делегацію «Локомотива» в Стамбулі квітами. Раніше в той же день турецький клуб на своєму офіційному сайті закликав уболівальників під час матчу з «Локомотивом» обійтися без політичних гасел і банерів, а також «не піддаватися на можливі провокації з боку росіян».

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда: Чим харчуються його мешканці

неділя, 5 травень 2024, 18:52

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда і його мешканка розкрила свій раціон. Можливо, саме у її звичці харчуватися хтось знайде відповідь, чому американці з цієї "блакитної зони" живуть довше приблизно на десять років, ніж решта населення Америки,...

"Ну прилетить туди, і що. Нічого страшного": В Одесі поліцейська втрапила в скандал через охорону церкви на Великдень (відео)

неділя, 5 травень 2024, 18:15

Поліцейська з Одеси обурилася, що її поставили на охорону порядку у церкві. У відео, яке опублікували в мережі, дівчина, не соромлячись міцного слівця, висловила думку, що можливий приліт у церкву – не така вже й велика втрата, передають Патріоти Украї...