У Вілкула в Дніпрі трапилась істерика: Активісти завітали на його прорадянський захід і запропонували вшанувати героїв Крут (відео)

Олександр Вілкул назвав акцію провокацією "проти старих і дітей", активістів - "бойовиками", виступивши в традиційній для свого руху манері.
Олександр Вілкул. Фото: SKELET-info.

У Дніпрі 29 січня фонд народного депутата Олександра Вілкула та Опозиційний блок організували пам'ятний захід на честь річниці "зняття блокади Ленінграда", яка збіглася з 100-річчям від дня бою під Крутами. Місцевий націоналістичний рух С14 вирішив нагадати присутнім в Будинку вчителя про ще одну пам'ятну подію і запитати про їхнє ставлення до героїв Крут і заспівати гімн своєї країни, передають Патріоти України.

На місце подій прибули поліцейські. Вони оглянули активістів С14. Заборонених предметів у них не знайшли. Разом з тим народний депутат Олександр Вілкул назвав акцію провокацією "проти старих і дітей", назвав активістів "бойовиками", виступивши в традиційній для свого руху манері.

"Цей захід став для нас прикладом того, як Оппоблок маніпулює громадською думкою, за рахунок значимих для України дат", - сказав один з представників С14.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...