У видавництві розповіли, коли з'явиться україномовна версія нової книги про Гаррі Поттера

У книзі "Гаррі Поттер і прокляте дитя" головному герою 37 років і він переживає кризу середнього віку.

Нова книга про Гаррі Поттера вийде в Україні в жовтні. Фото: ipress.ua.

Нова книга про Гаррі Поттера з'явиться в Україні в жовтні цього року. Про це заявив власник і директор видавництва "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" Іван Малкович, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Ми вже придбали права. Сподіваюся, що Віктор Морозов вже сьогодні почне перекладати, по-старому. Все буде залежати від того, як буде йти робота. Ми повинні зробити свою роботу якісно, і сподіваємося, що це відбудеться в жовтні", - сказав Малкович .

Нагадаємо, що 31 липня, стартував продаж нової книги про Гаррі Поттера. Раніше Джоан Роулінг представила нову книгу про школу магії Ільверморні в Північній Америці.


Кабмін внесе зміни в правила перетину кордону через новий закон про мобілізацію: Кого зачепить

понеділок, 6 травень 2024, 12:50

У зв'язку з новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня 2024 року, Кабінет міністрів внесе зміни до правил перетину кордону. Зокрема, вони стосуватимуться осіб, які мають право на відстрочку. Про це 6 травня повідомив речник...

Життя без пенсії? Чого чекати українцям, які не напрацювали трудового стажу, але досягли пенсійного віку

понеділок, 6 травень 2024, 12:43

В Україні громадяни, які взагалі не напрацювали страхового стажу при досягненні пенсійного віку - можуть претендувати на допомогу від держави, передають Патріоти України. . Такі виплати не є пенсією, а лише тимчасовою державною соціальною допомогою не...