У вигляді іншого відомого україножера: У Криму окупанти встановлять пам'ятник Путіну

Аналогія запопадливих царедворців очевидна. Маленький на зріст "великий кормчий" Путін має асоціюватись з двометровим Петром I, як відлив скульптор Церетелі великого завойовника і кривавого ката російского і українського народів.

Ілюстрація:http://kartina-dnja.ru/

У Криму почався збір пожертвувань на спорудження пам'ятника "Символ возз'єднання Криму з Росією". За попереднім задумом, монумент буде мати вигляд моряка за штурвалом, на якому буде зображення Путіна. Про це пише 15 минут, зазначають Патріоти України.

На підтримку цього задуму на окупованому півострові відбудеться так званий "Конгрес російських громад Криму", голова якого пояснив, що з ініціативою поставити такий пам'ятник виступили самі громадяни ще навесні поточного року. Сергій Шувайников заявив, що спочатку вони відкинули цю ідею, оскільки ставити пам'ятник живій людині неетично і некоректно, однак потім знайшли вихід і вирішили поставити пам'ятник людині-символу, яким, на їхню думку, є Путін.

Попередній проект передбачає, що пам'ятник буде мати вигляд капітана за штурвалом, що містить зображення Путіна. Шувайников пояснив, що збір коштів вже ведеться, і деякі підприємці вже виділили гроші на його спорудження. За його словами, вже зібрано п'ятдесят тисяч рублів.

Як відомо, Крим вже прославився резонансними пам'ятниками - "Ввічливим людям", який має вигляд російського військового з явними ознаками розумової відсталості на обличчі з котом в руках, встановленому в Бахчисарайському парку мініатюр, і Катерині Другій, що ліквідувала Кримське ханство.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...