У Закарпатті затримані озброєні бійці "Правого сектора", що їхали на Драгобрат

Всередині затриманого авто були знайдені нарізна зброя і патрони, які закупити в Україні офіційно неможливо.

Правоохоронці затримали позашляховик з бійцями ПС. Ілюстрація:www.bbc.com

Близько 14:00 сьогодні, 11 січня, правоохоронці зупинили позашляховик "ПС", всередині якого були виявлені боєприпаси. Ймовірно, вони прямували на Драгобрат. Про це каналу 112.ua повідомив прокурор ГПУ Владислав Куценко, інформують Патріоти України.

Він уточнив, що всередині машини були знайдені нарізна зброя і патрони, які закупити в Україні офіційно неможливо. До затриманих вже направили слідчо-оперативну групу.

"Ми чекаємо на балістичну експертизу і за її результатами ми не виключаємо інкрімінування 263 ст. КК України", - зазначив прокурор.

Крім цього о 16:00 в Ужгороді розпочався суд у справі п'яти затриманих після заворушень у Драгобраті членів "ПС".

"Крім того, я хочу підтвердити, що інформацію про те, що вказані особи причетні до інших правопорушень", - заявив Куценко, коментуючи слова голови Закарпаття Геннадія Москаля про те, що підозрювані неодноразово притягувалися до відповідальності за правопорушення.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...