У закривавленій сукні: Силовики Путіна затримали російську молодь, яка влаштувала акцію на підтримку Сенцова (фото, відео)

Троє із затриманих - неповнолітні. Всі вони є членами молодіжного демократичного руху "Весна".
Молоді люди нагадали іноземцям, що в РФ не все добре. Фото: соцмережі.

В російському Санкт-Петербурзі поліція затримала чотирьох учасників акції на підтримку українського політв'язня Олега Сенцова і проти тортур в місцевих в'язницях. Фото акції публікують в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Зазначається, що троє із затриманих - неповнолітні. Всі вони є членами молодіжного демократичного руху "Весна". Акція була проведена у тимчасового монумента, присвяченого маскоту ЧС-2018, вовку Забівакє. Дівчина в "закривавленому" платті, лягла біля ніг Забіваки, доповнивши композицію таким чином, ніби веселий вовк-футболіст б'є її ногами.

"Ми не виступаємо проти Чемпіонату як такого і його рядових учасників. Але хочемо нагадати, що влада використовує футбольне свято як привід для обмеження прав і свобод громадян. Під час Чемпіонату була обмежена і без того пригнічена свобода вираження своєї думки - у багатьох містах були заборонені навіть поодинокі пікети. Активних і небайдужих громадян затримують і ізолюють від суспільства під брехливими приводами. У в'язницях голодують невинні, такі як Олег Сенцов. А саме свято сприймають як анестезію для пограбування країни: підвищення податків, акцизів і пенсійного віку", - йдеться в офіційній заяві активістів, опублікованій в соціальній мережі "Вконтакте".

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...