У Запоріжжі екс-міліціонер жорстоко побив поліцейського

Постраждалому правоохоронцю поставили діагноз: перелом лобної кістки зі зміщенням.

Бійка. Ілюстрація: www.mukachevo.net

У ніч з 1 на 2 лютого у Запоріжжі екс-правоохоронець вдарив поліцейського, в результаті чого останній з важкою травмою потрапив до лікарні. Про це кореспонденту УНН стало відомо з власних джерел у правоохоронних органах, передають Патріоти України.

Близько 2:30 патрульні отримали виклик про стрілянину на вул.Патріотичній, 4. Поліцейські, що прибули за вказаною адресою, виявили автомобіль Lexus та двох чоловіків біля нього.

Один з них, який поводився агресивно та зухвало, представився Костянтином Рєзніковим. Патрульні впізнали в ньому колишнього працівника Вознесенівського (тоді Орджонікідзевського) відділу МВС, який влітку 2016 вже затримувався за напад на таксиста, але був відпущений з райвідділку поліції колишніми колегами.

Цього разу, екс-міліціонера теж запросили до відділку поліції для складання адмінматеріалів. Вже у приміщенні Вознесенівського відділку Нацполіції, Рєзніков вдарив молодого патрульного у скроневу область. На місце викликали “швидку”, лікарі якої госпіталізували поліцейського до 5-ї міськлікарні. Там правоохоронцю поставили діагноз: перелом лобної кістки зі зміщенням.

Правопорушника затримали та передали у тимчасовий ізолятор. Зараз він підозрюється у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.345 КК України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...