У Запорізькій області розпочали розслідування смерті чоловіка після "візиту" до поліції

Напередодні смерті чоловік під впливом випитого алкоголю став "буянити", сусіди викликали поліцію, співробітники якої забрали дебошира, а потім, через кілька годин, повернули і залишили замкненим в гаражі домоволодіння, де він проживав.

У Запорізькій області чоловіка виявили мертвим в гаражі після того, як він побував у поліції. Відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області, зазначають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, труп 30-річного місцевого жителя було виявлено 18 травня в гаражі на території його домоволодіння в селі Біленьке.

Слідчі прокуратури перевіряють ряд версій, в тому числі, за заявою співмешканки померлого, про причетність до вбивства співробітників поліції.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 115 ч.1 (умисне вбивство), ст. 365 ч.3 (перевищення влади або службових повноважень) КК.

Агентству Укрінформ в прокуратурі повідомили, що чоловіка виявила його дружина. За її словами, напередодні смерті чоловік під впливом випитого алкоголю став "буянити", сусіди викликали поліцію, співробітники якої забрали дебошира, а потім, через кілька годин, повернули і залишили замкненим в гаражі домоволодіння, де він проживав.

Вранці дружина, відкривши гараж, виявила чоловіка мертвим з численними тілесними ушкодженнями.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...