У жовтні цього року планета Нібіру зіткнеться із Землею, - американські експерти

​Фахівці NASA поставилися до прогнозу своїх колег скептично, заявляючи про те, що поки Нібіру не зміг виявити жоден супутник.

У жовтні цього року планета Нібіру зіткнеться із Землею. Фото: earth-chronicles.ru.

Планета Нібіру, яка наближається до Землі, зіткнеться з нашою планетою вже в жовтні 2017 року. Фахівці зі Сполучених Штатів закликають владу всіх країн серйозно поставитися до їх заяви і готуватися до найгіршого, а також робити все можливе заради порятунку людства, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Ймовірна загибель Землі станеться в жовтні поточного року - теорія про те, що планета Нібіру зіткнеться із Землею, повністю підтвердилася.

За словами американських експертів, потрібно терміново шукати планету, де зможуть жити люди, а також необхідно приступати до будівництва космічних кораблів.

Втім, раніше експерти заявляли, що зіткнення було неминучим в 2012 році, однак цього не сталося.

За прогнозами астрономів, восени цього року Нібіру повністю закриє нашу планету від Сонця, після чого поверне Землю на 180 градусів.

Також дослідники підкреслили, що кількість різних катаклізмів на нашій планеті, що різко збільшилася, свідчить про наближення кінця світу, і судний день настане в жовтні. Співробітники NASA, в свою чергу, спростовують такі дані, заявляючи про те, що поки Нібіру не зміг виявити жоден супутник.

Раніше Патріоти України повідомляли, що планета Нібіру стрімко наближається до Землі.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...