У жилах стигне кров: У Києві сталося жахливе вбивство, на місці інциденту знайдені розчленовані тіла

​На місці працює слідчо-оперативна група поліції.

Ілюстрація:http://report.if.ua/

У Солом'янському районі Києва сталося жахливе вбивство. В одному із багатоповерхових будинків знайшли кілька тіл. Один чоловік застрелився, ще у квартирі є тіла, розрізані на частини. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

Сусіди розповіли, що в квартирі жила родина пенсіонерів і їх син, якому приблизно 35 років. Родина не пиячила, довго проживала в будинку і з усіма сусідами товаришувала.

Сусіди довго не бачили родину і тому викликали поліцію. Коли копи прибули на місце, то пролунали декілька пострілів. На місці знайдено пістолет Макарова, ймовірно кустарного виробництва чи перероблений, та кулі калібру 9 мм.

На місці працює слідчо-оперативна група поліції.

“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...

Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...