Україна - це модно: The New York Times назвав вишиванку трендом літа 2016

Український національний одяг стрімко підкорює стильні подіуми світу.

Блуза-вишиванка. Фото: polonets.prom.uaУкраїнську вишиванку визнали модним одягом літа 2016 року, - саме так пише престижне видання The New York Times у розділі "Стиль", повідомляють Патріоти України.

"Неофіційний топ літа", - з таким заголовком вийшла стаття про український національний одяг. Правда, американські журналісти назвали блузи "традиційно сільським одягом із вигадливими візерунками".

"Вишиванка з джинсовою спідницею - це все, що потрібно, щоб мати стильний вигляд", - таку формулу успіху для модниць склали редактори. До речі, донька Оззі Озборна вдягла сукню-вишиванку і заявила, що "Україна - серце моди".

"Україна мене не ростила і не годувала": Одесит відмовився від мобілізації через "вагому" причину - чим все скінчилося

вівторок, 14 травень 2024, 6:30

В Одесі до 3 років позбавлення волі засудили чоловіка, який двічі ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що не хоче служити в армії, бо "Україна його не ростила і не годувала". Про це йдеться у вироку Київського районного суду міста Одеси. За да...

Китайські авто охопили 15% квітневого ринку нових легковиків в Україні - ось які моделі найпопулярніші

вівторок, 14 травень 2024, 6:27

Упродовж минулого місяця українці придбали майже 1,2 тис легкових авто, ввезених з Китаю. Це у півтора раза більше, ніж у квітні 2023 року. Про це повідомляє Асоціація українських автомобілевиробників Укравтопром. З цієї кількості: нових – 845 од. (+66...