Україні є, ким пишатися: Український дизайнер представить свої роботи на Тижні моди в Парижі (фото)

У колекції буде багато кольору та яскравих емоцій.

Фото: ЗМІ

Нову колекцію одягу українського бренду Litkovskaya покажуть на найголовнішій події року – Тижні моди в Парижі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Vogue.

Дизайнер Лілія Літковська презентує колекцію сезону весна-літо 2018.

"Коли я отримала листа від Chambre du Mode із підтвердженням нашої участі, одразу ж зібрала всю команду і оголосила, що відтепер ми – повноправні учасники Паризького тижня моди. Всі затамували подих. Здавалося, час ненадовго завмер. Ми давно цього хотіли і робили все, щоб прийти до офіційної участі в Paris Fashion Week. І ось це збулося", - щиро зізналася дизайнерка Лілія Літковська.

Про нову колекцію Litkovskaya поки відомо небагато, проте автор колекції зазначає, що в ній буде багато кольору та яскравих емоцій.

Нагадаємо, вперше в історії українка стане "ангелом" Victoria's Secret.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...