Українка стала головним диригентом австрійської опери (фотофакт)

Оксана Линів вважається однією з найкращих диригентів молодого покоління. Четвертий сезон поспіль вона працює на посаді диригента і музичної помічниці генерального музичного директора Баварської державної опери Кирила Петренка в Мюнхені.

Оксана Линів. Фото:http://glavcom.ua/

Українка Оксана Линів стала головним диригентом опери і філармонічного оркестру австрійського міста Грац. Про це повідомляє прес-служба австрійської опери, передають Патріоти України з посиланням на 112 Україна.

Контракт Линів починається в сезоні 2017-2018 р. і триватиме до сезону 2019-2020 р. включно.

Оксана Линів починала кар'єру у Львівській музичній академії України. У 2004 р. вона посіла 3 місце на Міжнародному диригентському конкурсі імені Густава Малера в Бамберзі. Вона вважається однією з найкращих диригентів молодого покоління.

Линів нагороджена титулом "Зірка року 2015" у номінації "Класика" і призом Мюнхенського оперного фестивалю. Четвертий сезон поспіль Оксана Линів працює на посаді диригента і музичної помічниці генерального музичного директора Баварської державної опери Кирила Петренка в Мюнхені.

На замовлення Баварського Радіо вона записала твори Скрябіна, Любави Сидоренко і Бориса Лятошинського з бамберзьким симфонічним оркестром.

Росія атакувала енергооб’єкти у шести областях України - ввечері можливі обмеження споживання

середа, 8 травень 2024, 10:30

Ворог атакував об’єкти енергетичної інфраструктури у 6 областях. У вечірні години можливе застосування обмеження споживання електроенергії. Про це повідомляє пресслужба Міністерства енергетики України. "Ворог масовано атакував об’єкти генерації та пере...

Чемпіонат на грані зриву: Відомого футболіста забрали в ТЦК прямо з вокзалу

середа, 8 травень 2024, 10:23

У Закарпатській області 7 травня на вокзалі працівники місцевого ТЦК зупинили та доставили до військкомату футболіста Миколу Сираша з ФК "Хуст", який грає у Першій лізі. Зв'язок зі спортсменом досі відсутній. У заяві йдеться, що 25-річного футболіста н...