Українка взяла "золото" і "срібло" на Кубку світу з плавання (відео)

22-річна Дарина Зевіна випередила угорську пловчиху на дистанції 200 метрів на спині

Дарина Зевіна. Фото: "Коментарі"

Киянка Дарина Зевіна завоювала дві медалі на етапі Кубка світу з плавання, який проходив у місті Доха. В активі 22-річної української плавчихи "золото" і "срібло". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "24 канал".

Зевіна на своїй коронній дистанції 200 метрів на спині не залишила шансів конкуренткам, фінішувавши першою з результатом 2:01,25. Друге місце посіла угорка Катінка Хоссу (2:01,48).

Ще одну дуель Зевіна з Хоссу влаштувала на дистанції п'ятдесят метрів на спині. Тут українці вже довелося задовольнитися "сріблом", поступившись угорській спортсменці 0,15 секунди.

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...