Українофоб. Провокатор: Сайт "Миротворець" вніс у свою базу відомого російського письменника

​Автор "Нічного дозору" Сергій Лук'яненко публічно виправдовував анексію Криму Росією.

Сергій Лук'яненко потрапив у базу сайту "Миротворець". Фото:РИА Новости

Російський письменник-фантаст Сергій Лук'яненко, більше відомий як автор роману "Нічний дозор", потрапив у базу даних сайту "Миротворець". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт "Миротворця".

Відзначається, що Лук'яненка внесли до "чорного списку" у зв'язку з незаконним перетинанням державного кордону України після його візиту в анексований Росією Крим.

"Українофоб. Провокатор, пропагандист так званої "Новоросії". Публічне виправдання анексії Криму Росією. Відвідування окупованої території АР Крим на початку травня 2017 року з порушенням українського законодавства", - йдеться в повідомленні.

Слід додати, що в одному з інтерв'ю Лук'яненко заявив, що "неверно вообще говорить, что Россия присоединила Крым". "Крым решил присоединиться к России, то есть это был выбор людей, живущих там. И выбор этот сделан был подавляющим большинством крымчан", - сказав письменник.

До речі, у 2004 році режисер Тимур Бекмамбетов екранізував "Нічний дозор". Фільм розповідає про таємну боротьбу світлих і темних містичних сил. Саундтрек до фільму написала група "Уматурман". У пісні є рядки: "И треснул мир напополам, дымит разлом, и льется кровь, идет война добра со злом".

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...