Українське "кривосуддя": Рейдер із Рівного взявся за повернення незаконно набутого майна за підтримки Верховного Суду

За словами адвокатів постраждалих сторін, справу намагається взяти під контроль особисто голова Верховного Суду.

Верховний суд України. Ілюстрація:http://taxlink.ua

Підприємець із Рівного Андрій Федорчук за сприяння керівництва Верховного Суду України намагається скасувати рішення нижчих судових інстанцій про повернення незаконно набутого майна. Про це пише Інформатор, передають Патріоти України.

Бізнесмен подав низку апеляцій на висунуті щодо нього ухвали, більше того – постраждалі сторони заявили про подання фіктивних апеляцій на відкликання рішень міського суду від їх імені.

Справа дійшла до Верховного суду: саме у цій інстанції почали висувати рішення на користь Федорчука та вимагати із судів міського рівня справ проти рейдера. Таким чином Верховний суд саботує належний розгляд справ у першій (міський суд, – ред.) та апеляційній інстанціях.

Примітно, що аналогічну схему саботажу виконання судових рішень застосовують у кількох паралельних провадженнях, де фігурує Андрій Федорчук.

За словами адвокатів постраждалих сторін, справу намагається взяти під контроль особисто голова Верховного Суду.


Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...