Українські артисти вирішили виступити в Росії на фестивалі (фото)

Всього на російському фестивалі в цьому році виступлять понад 70 музикантів з різних країн.

Фестиваль "Дика м'ята". Фото: соцмережі.

Українські групи YUKO, "Щасливі Люди" і "Валентин Стрикало" зібралися на фестиваль "Дика м'ята 2018", який пройде в селі Бунирево Тульської області в Росії 9, 10 і 11 червня, передають Патріоти України.

Цікаво, що група YUKO нещодавно перемогла в номінації "YOUNG" у фінальному відборі на відомий європейський фестиваль Sziget.

Про групу "Щасливі Люди" публіка вперше почула в минулому році, коли вони випустили дебютний кліп Silicon Valley.

Група "Валентин Стрикало" в минулому році відпрацювала великий тур в Росії.

В афіші фестивалю також було вказано ім'я української співачки, учасниці шоу "Х-фактор-6" Аліни Паш, проте вона скасувала свою участь. Всього на російському фестивалі в цьому році виступлять понад 70 музикантів з різних країн.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...