Українські війська пішли у великий бій під Логвинове

Популярні українські блогери повідомили про наступ сил АТО в районі населеного пункту Логвинове Донецької області.

Фото: www.rbc.ua

Однак він підкреслив, що на цей момент у штабі АТО не підтвердили інформацію про наступ ЗСУ, повідомляють Патріоти України.

Втім, відомі блогери та активісти Ukr_Che на своєму сайті ЧЕline і Ледокоин Гетьмана в Twitter пишуть про серйозні атаки на передовій.

"Українські війська пішли в локальний наступ, причому на одному з найнесподіваніших напрямків – на Світлодарській дузі. За наявною інформацією, рано-вранці бійці 25-го окремого мотопіхотного батальйону 54-ї окремої механізованої бригади атакували противника на напрямку Нижня Лозова. Станом на 12:00 бій тривав, збитий ворожий блокпост, однак про закріплення говорити ще рано. Наші втрати – 2 легкопоранених, є захоплені в полон бойовики", - пише Ukr_Che.


Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...