Українські військові спростовують думку про те, що Василя Сліпака вбив снайпер

Юрій Бутусов запідозрив Росію в поширенні фейку про снайпера-вбивцю, від рук якого загинув Василь Сліпак.

Фото: zaxid.net

Показання снайпера бойовиків ДНР з позивним "Морячок", який нібито застрелив бійця сил АТО, оперного співака Василя СЛІПАК, можуть бути черговим фейком російської пропаганди, повідомляють Патріоти України

Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Юрій Бутусов. На його думку, судячи з розповіді "снайпера з помітним російським акцентом", він взагалі не перебував на місці загибелі українського воїна.

"Загін" ПС "виконав бойове завдання і взяв висоту. Снайпер супротивника розповідає, що нібито він був поруч з висотою, бачив наших атакуючих воїнів, і вів прицільний вогонь з 500 метрів. З такої дистанції СВД (снайперської гвинтівки Драгунова - ред.) б'є точно. Раз снайпер сидів на висоті і все бачив, то йому було б дуже зручно бити і по іншим бійцям. Але в тому місці, де загинув Василь, інших загиблих не було, а висоту взяли", - написав журналіст.

Бутусов вказав на те, що якщо розповідь російського снайпера була правдою, то він мав усі шанси зірвати атаку українських бійців.

"Противник був узятий в кліщі, перебили майже всіх, втекли деякі, на висоті залишилося до 20 трупів 7-ї мотострілецької бригади окупаційних російських військ" ЛНР ". Снайпер судячи з розповіді не постраждав - хоча якби його позиція була такою зручною, він мав всі можливості зірвати нашу атаку. Наша атакуюча група була невеликою. Тому вважаю, що вся розповідь снайпера, який застрелив українського героя - це чергова російська пропаганда ", - підкреслив він.

Про постановочий характерісюжету Россмо про снайпера, який нібито вбив Василя Сліпака ткож заявив боєць сил АТО Ігор Грег.

"Друзі, не ведіться на постановочне відео про типу снайпера, що вбив одного Міфа, ми знаємо хто це зробив. І розплата наздожене обов'язково", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...