Українські воїни на бронетехніці налякали окупантів на межі з Кримом (відео)

Спочатку велика колона техніки з 30 бронемашин з українськими прапорами проїхала по території Херсонської області, після чого впритул наблизилася до КПП "Чонгар"

13 жовтня українські військові на бронетехніці і Камазах в повній бойовій готовності під'їхали до тимчасової адміністративному кордоні з Кримом і налякали російських окупантів передбачуваним силовим проривом. Спочатку велика колона техніки з українськими прапорами проїхала по території Херсонської області, після чого впритул наблизилася до КПП "Чонгар" на кордоні з Кримом, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Російський Діалог".

Наблизившись до українського КПВВ, який знаходиться на відстані декількох кілометрів від пункту пропуску росіян, військові розгорнули техніку і поїхали в зворотному напрямку. Очевидці кажуть, що були здивовані появою несподівано великої кількості військової техніки. Самі військові їм нібито сказали, що на повному ходу могли б прорватися і до Джанкоя.

Повідомляється, помічені біля кордону України з Кримом українські військові - частина перекинутого в Генічеський район Херсонської області 34-го батальйону територіальної оборони "Батьківщина". Ще недавно військові служили в зоні АТО, тепер вони будуть розміщені недалеко від кримської кордону.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...