Українські винахідники створили "ключ від усіх дверей" (відео)

Пристрій здатний зберігати до 1000 паролів і навіть замінити ключ від будинку.

Український "ключ від усіх дверей". Скріншот.

В Україні створили пристрій, який надійно збереже всі таємниці. Прилад здатний зберігати до 1000 паролів і навіть замінити ключ від будинку, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Пароль з 5 символів можна вкрасти за 15-20 хвилин, в залежності від потужності комп'ютера, який це робить. Пароль з 10 символів зажадає 6-10 годин", - розповідає співзасновник Hideez Олег Науменко.

Щоб брелок запрацював, його необхідно з'єднати зі смартфоном за допомогою захищеного Bluetooth-з'єднання, встановити мобільний додаток, пройти реєстрацію. Далі все паролі будуть зберігатися в ньому.

Над ключем майбутнього почали працювати 3 роки тому. На прототип засновники компанії витратили 15 тисяч доларів власних заощаджень. Далі гроші збирали "усім миром" на крадфаундінговій платформі IndieGoGo. Цього разу вдалося зібрати 42 тисячі доларів. Їх вистачило для запуску виробництва.

Український ключ від усіх дверей виробляють і сертифікують в Китаї, далі відправляють дилерам.

На сьогодні виготовлено понад 2500 пристроїв, 500 з них продано в Україні та Німеччині. Наступний крок - ринок США. Цього року ключ презентували на міжнародній виставці електроніки в Лас-Вегасі. Там же розробкою Hideez вже зацікавилися світові автовиробники, яких приваблює можливість безключового доступу до машини.

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...

Пам'ять не фіксує час? Ось про що дізнався француз, який 63 дні прожив у темряві без зв'язку з людьми

субота, 4 травень 2024, 6:30

85-річний Мішель Сіфр дійсно зумів зробити собі ім'я серед диваків планети. У 1962 році тоді ще 23-річний юнак вирішив позбавити себе світла, людей та годинника на два місяці, передають Патріоти України. Французький дослідник хотів дізнатись, як відсу...