Український архітектор підкорив своїми скульптурами фестиваль Burning Man (фото)

Скульптура "Любов" від українського скульптора Олександра Мілова стала однією з найпопулярніших архітектурних форм на фестивалі.

"Любов" Олександра Мілова. Фото: life.bofon.com.ua.

На фестивалі Burning Man 2016 було представлено багато цікавих скульптур з багатьох куточків світу. Однією з найпопулярніших архітектурних форм була скульптура “Любов” від українського скульптора Олександра Мілова. Вона включає в себе два каркаси дорослих, які сидять спина до спини зі своїм дітьми всередині скульптурии. У нічний час фігури дітей загорялися білим вогнем, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Мілов так трактує цю композицію на офіційному сайті фестивалю: “Ця композиція демонструє конфлікт між чоловіком і жінкою, а також вона є зовнішнім і внутрішнім виразником людської природи.

Внутрішній світ дорослої людини зроблений у вигляді прозорих дітей, які простягають свої руки крізь грати. Коли починає сутеніти, скульптури загоряються білим теплим світлом. Це є символом чистоти і щирості, що об’єднує людей”.

Бережіться! Українцю зателефонували нібито з банку та вкрали майже 30 тис.

неділя, 1 вересень 2024, 7:45

Інтернет-шахраї виманили в українця майже 30 тис. грн. Для цього вони під виглядом працівника банку зателефонували йому та повідомили про необхідність пройти верифікацію. Чоловік повірив незнайомцям – та повідомив їм реквізити своєї банківської картки,...

Сибір провалюється в преісподню: Через танення вічної мерзлоти там стрімко розростається гігантська діра в Землі, котру називають "брамою пекла"

неділя, 1 вересень 2024, 7:36

​. У Сибіру швидко розростається загадкова гігантська діра в землі, і це фіксують фотографії з космосу. Її обсяг збільшується приблизно на 1 мільйон кубічних метрів щороку. Це кратер Батагай, який іноді називають Батагайкою або "воротами в пекло", який...