Український історик підняв на сміх ідеологів "Малоросії" за прапор Богдана Хмельницького (відео)

В головного продавця курятини "динири" з прапором явно промахнулися.

Захарченко "затвердив" прапор "Малоросії". Фото: Корреспондент.Ідеологи кремлівського політичного проекту "Малоросія" марно вибрали як атрибут фейкової держави прапор гетьмана Богдана Хмельницького. Це смішно, оскільки неефективно з точки зору пропаганди і піару. Про це в ефірі Обозреватель.LIVE заявив історик, блогер Юрій Гудименко, передають Патріоти України.

Так, коментуючи заяву ватажка "ДНР" Олександра Захарченка про появу неіснуючої країни, він сказав: "Підхід, обраний Захарченко - це потік його свідомості. Я не знаю, що з ним сталося".

"Прапор Богдана Хмельницького з точки зору піару і роботи, пов'язаної з можливим просуванням далі сенсу цього концепту, він неймовірний і нелогічний", - з іронією наголосив історик.

Прапор Богдана Хмельницького. Абревіатура: Богдан Хмельницький, гетьман Війська Запорозького, його королівської милості

Гудименко нагадав, як у 2014 році в його рідному Запоріжжі сепаратисти малювали прапор "ДНР".

"Це просто - береш три балончики (з фарбою) і малюєш три смужки "ДНРівського" прапора.

Експерт наголосив, що непідготовлена людина не зможе намалювати прапор Хмельницького.

"Намалювати багатоскладову неправильної форми хоругву, відому як прапор Богдана Хмельницького, складно...", - сказав історик.

"Це не розраховане на те, що людина виготовить це в домашніх умовах, щоб вийти на мітинг. Це суперечить усім законам пропаганди, піару. Це смішно", - додав він.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...