Український мільярдер єврейського походження отримав громадянство РФ

​Також російське громадянство отримала 16-річна донька Шифріна Софія Роза

Фото: www.anneahira.com

Президент Росії Володимир Путін підписав указ про надання громадянства РФ мільярдерові Едуарду Шифріну. Документ з'явився на офіційному порталі правової інформації, повідомляють Патріоти України.

Також російське громадянство отримала 16-річна донька Шифріна Софія Роза, яка народилася у Великобританії. Едуард Шифрін — підприємець єврейського походження, який народився у 1960 році у Дніпрі. За версією Forbes, він є одним з найбагатших людей світу (773 місце у рейтингу мільярдерів), у 2010 році журнал оцінював статки Шифріна у 1,3 мільярда доларів.

Шифрін веде бізнес у 34 країнах. Зокрема, і у Росії. За різною інформацією, також має громадянство Великобританії та є другом Вадима Новинського, так званого "православного" нардепа України.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...