Український нардеп назвав кількість своїх колег, які літають у Росію

За чутками, які розповсюджуються в кулуарах парламенту, приблизно 50 народних депутатів України відвідують Москву.

Іван Крулько. Фото: соцмережі.

Є депутати, які постійно літають до Москви. Очевидно, що обмеження пасажирського сполучення з Росією їм у цьому не заважає. Таку думку висловив народний депутат України Іван Крулько в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі», передають Патріоти України.

«Я особисто не перевіряв таку інформацію, але за тими чутками, які розповсюджуються в кулуарах парламенту, приблизно 50 народних депутатів України відвідують Москву.
Щодо мене, то до початку війни з Росією, я відвідував Москву тільки двічі. Але потім, коли почався процес над Надією Савченко, їздив на всі судові засідання і про це щоразу звітував у парламенті. Я доповідав про те, що бачив, і що відбувається в Росії», – зауважив Іван Крулько.
Депутат констатував, що дійсно є депутати, які постійно літають до Москви, і очевидно, що обмеження пасажирського сполучення їм у цьому не заважає. «Вірогідно, такі депутати мають з ким спілкуватися в Росії. Зокрема це яскраві представники «п’ятої колони», які відвідують РФ в політичних чи бізнесових справах. Адже всім відомо про бізнеси в Росії, яке веде навіть керівництво держави. Тому не дивно, що їхні емісари відвідують Москву, щоб налагоджувати контакти», – припустив Іван Крулько.
Джерело: zik.ua

Кому війна, а кому...: У Львові затримали військового, який за хабар обіцяв відправити мобілізованого в тил

середа, 24 квітень 2024, 16:30

Працівники ДБР у співпраці з СБУ затримали військовослужбовця територіального управління Військової служби правопорядку ЗСУ на Львівщині, який вимагав у мобілізованого 3 тисяч доларів за допомогу в переведенні його у тилову частину, передають Патріоти...

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...