Український спортсмен-рекордсмен розповів, як його намагались переманити в Росію

Андрій Говоров запевняє, що перейти виступати під прапор іншої країни у нього бажання ніколи не було і він про це анітрохи не шкодує.

Андрій Говоров. Фото: Україна молода.

26-річний український плавець Андрій Говоров, який напередодні встановив новий світовий рекорд на дистанції 50 метрів, вперше розповів, як його намагались перекупити росіяни, передають Патріоти України.

Плавець, який є уродженцем Севастополя, згадує, як вже після анексії Криму йому надходило чимало пропозицій із Росії. "Був такий епізод, коли мені надійшли пропозиції з боку Росії – переїхати туди жити і виступати під їхнім прапором. Це було в той час, коли Крим перестав бути під нашим прапором", – розповів плавець в інтерв'ю.

Він каже, що тоді звернувся за порадою до нардепа Андрія Павелка, який зараз є президентом ФФУ. "Це та людина, яка надає мені підтримку постійно, ще з 19 років. Він мені допомагав і квартиру купувати, і отримувати квартиру за юнацькі олімпійські ігри, він постійно мене підтримує, і навіть останні два роки після Олімпіади він мені допоміг вийти з кризи підготовки, оскільки у мене були проблеми з оплатою тренера ... І саме Андрію Васильовичу я розповів про те, що у мене були пропозиції від РФ", – зізнався Говоров.

Плавець зазначає, що більше ніде це не афішував, оскільки, за його словами, "пропозиції такого роду важко доказові". Говоров запевняє, що перейти виступати під прапор іншої країни у нього бажання ніколи не було і він про це анітрохи не шкодує.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...