Український візажист найдорожче "нафарбувала" губи

Робота з використанням діамантів увійде в Книгу рекордів Гіннесса, як найдорожчий в історії макіяж губ.

Найдорожчий макіяж губ створила візажист з України. Фото:Instagram

Відомий візажист з України Влада Фоменко-Хаггерті, яка живе і працює в Лос-Анджелесі, створила найдорожчий макіяж губ у світі, встановивши світовий рекорд. Про це повідомляється в її Instagram, передають Патріоти України.

Наголошується, що її робота з використанням діамантів увійде в Книгу рекордів Гіннесса, як найдорожчий макіяж губ в історії.

Встановити світовий рекорд українці вдалося завдяки співпраці з брендом Smashbox Cosmetics, який запросив її на посаду головного lip-візажиста компанії. Спільно з дизайнером ювелірних прикрас Зої Чікко був створений макіяж губ з використанням 80 діамантів у 6,5 карат. Загальна вартість діамантів склала в середньому близько 26,5 тисяч доларів, що дозволило встановити рекорд.

Для того, щоб прикріпити алмази до губ Фоменко-Хаггерті використовувала звичайний декоративний клей, яким фіксують стрази, а також блиски для губ з нової колекції Smashbox Cosmetics.

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...