Український заробітчанин врятував молоду дівчину від зґвалтування чотирма азіатами і, незважаючи на важкі поранення, зміг доставити потерпілу до лікарні

З трьома ножовими пораненнями - в грудну клітку, живіт і руку - українець Ігор Сова врятував дівчину, яка, як виявилося, є українкою за походженням.

Ігор Сова в чеській лікарні. Фото: Фейсбук.

Героєм драматичної і дуже небезпечної пригоди у ніч на четвер став прикарпатець Ігор Сова у чеському місті Градец Кралове. Про пригоду хлопець з Івано-Франківщини розповів особисто через електронне спілкування, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

22-річний хлопець, який перебуває в цій країні на заробітках, випадково, йшовши парком, у кущах почув підозрілі звуки. Коли пішов перевірити, що відбувається – побачив схоплену дівчину, яку били і намагалися згвалтувати четверо молодиків, ймовірно вихідців з Азії.

Ігор без родумів кинувся знешкоджувати зловмисників, але майже зразу після початку бійки безсило впав на коліна – на руках вже була кров. Злочинець з ножем і його троє спільників щось викрикнули на незрозумілій мові та втекли.

Не врачаючи свідомість, хлопець дістався своєї машини і відвіз поранену дівчину до лікарні, а сам на порозі медичного закладу одразу ж знепритомнів.

Чоловік прийшов в себе лише через півдоби. Як виявилося, у нього три ножових поранення – у грудну клітку, живіт та руку. У дівчини - численні забої та перелом лівої руки. Та, на щастя, їхньому життю вже нічого не загрожує. До слова, потерпіла також виявилися українкою за походженням.

Нині Ігор на лікуванні в одній з чеських лікарень, йому зробили належні операції і медики запевняють, що з ним все буде добре. Хлопець зізнався, що так мав би вчинити кожен чоловік, і переконує – якби знову потрапив у цю ситуацію, неодмінно б взявся захищати дівчину.

А поліція тим часом розшукує зловмисників.

Мобільний телефон теж конфіскували: Суд оштрафував жінку на кругленьку суму за "злив" інформації про пересування ТЦК

четвер, 3 жовтень 2024, 19:40

У Чернігівській області жінку оштрафували на 140 тисяч гривень за інформування про пересування працівників ТЦК. Про це повідомляє Полтавський ТЦК і СП, посилаючись на рішення суду, передають Патріоти України. Слідство встановило, що мешканка Ніжина, що...

"Несе пряму відповідальність": Легендарний чеський хокеїст заявив, що НХЛ доведеться заплатити Україні мільярди доларів

четвер, 3 жовтень 2024, 19:29

Легендарний чеський хокеїст, дворазовий володар Кубка Стенлі Домінік Гашек розкритикував НХЛ перед стартом нового сезону через позицію ліги щодо російських спортсменів, передають Патріоти України. Гашек заявив, що керівництво НХЛ та власники несуть від...