"Українці народжені вільними! Так було і так буде!", - Порошенко подякував режисеру за подарунок до Дня Незалежності (відео)

Патріотичне зворушливе відео, зняте режисером Іваном Тимченко, вразило Петра Порошенко

Порошенко оцінив зворушливе відео про Україну. Фото: www.perekop.info

Президент України подякував режисеру Івану Тимченко за чудове відео, присвячене 25-ій річниці Незалежності нашої Батьківщини. Про це Петро Порошенко написав на своїй сторінці у "Фейсбуці", інформують Патріоти України.

"Господь обдарував українців землею, вродою, талантом.

Українці народжені вільними! Ані нашої свободи, ані клаптика землі наших предків жодному загарбнику ми не віддамо.

Так було завжди, так є зараз, і, так буде!

Дякую режисеру Івану Тимченку та творчій команді за чудовий ролик і справжній подарунок усім українцям до 25-ї річниці Незалежності України", - написав Президент.

Осмислення досвіду поколінь: Британські науковці визначили найзвабливіші жіночі танцювальні рухи. Результати здивували всіх (відео)

четвер, 9 травень 2024, 5:40

В експерименті взяли участь 39 жінок, яким було запропоновано станцювати під хіти Роббі Вільямса. Зафіксувавши їх рухи на відео і перетворивши їх на 3D-анімацію, вчені створили ролик, який показали гетеросексуальним чоловікам і жінкам.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...