Україну накриє циклон "Габі": Синоптики попередили про складні погодні умови

"Габі" принесе дощі, хуртовини, налипання мокрого снігу та сильний вітер і через добу відправиться в Росію.

Україну накриє циклон "Габі". Фото: opogode.ua.

Різке погіршення погоди в Україні, яке очікується 24 березня, пов'язане з насуванням південного циклону "Габі". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Цей циклон принесе дощі, хуртовини, налипання мокрого снігу та сильний вітер. Негода накриє практично всю територію України.

Спочатку циклон накриє Одесу, а до вечора 24 березня опиниться під Дніпропетровськом і Харковом. При цьому найбільше від негоди постраждають північні регіони. Про це синоптики вже попередили всі комунальні служби, аби столиця не виявилася в сніговому полоні.

В "Укравтодорі" підозрюють, що в цей раз синоптики перестрахувалися. Однак про всяк випадок техніку підготували навіть до надзвичайної ситуації.

Фахівці кажуть, що позитивом цього циклону буде його швидкість. Він затримається в Україні лише на добу, а потім відправиться в Росію.

Нічого святого: У Росії відсторонили від виконання обов'язків священика, який очолив панахиду за Навальним

середа, 24 квітень 2024, 14:27

Російський священник, який очолив панахиду за опозиціонером Олексієм Навальним у березні 2024 року, був відсторонений від духовних обов'язків на три роки. Про це пише Reuters із посиланням на Московську єпархію РПЦ, передають Патріоти України. Зазначає...

"Хотів показати, як Україна бореться": У Львові винесли вирок залізничнику, який фотографував переміщення військової техніки

середа, 24 квітень 2024, 14:05

Чоловік надсилав фото з переміщення військової техніки своєму знайомому, який проживає у Польщі. Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду, передають Патріоти України. Чоловік є уродженцем Яворівського району та працював оглядачем-ремонтни...