Україну накриє циклон: Синоптик повідомила про різку зміну погоди

Завтра в західних, північних і центральних областях України очікуються дощі з мокрим снігом, а також сильні пориви вітру.

В Україну йдуть дощі з мокрим снігом. Фото: НикВести.

В Україні у вівторок, 21 лютого, різко зміниться погода - прийдуть дощі і сильний вітер. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«З північного заходу Європи, з районів Балтики та Польщі, в Україну завтра надійде потужна смуга хмар і опадів. Тому 21 лютого в західних і північних областях пройдуть помірні дощі, місцями, можливо, з мокрим снігом. Львів, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Тернопіль, Хмельницький, Чернівці, Житомир, Київ, Чернігів, Суми, а також Вінниця - завтра в дощах і можливо з мокрим снігом», - зазначила вона.

На решті території України також буде переважати волога погода.

«Особливість завтрашнього дня - сильний вітер. Температура - без особливих змін, вночі мінус-плюс, вдень + 2-7 градусів. У Києві завтра також очікується збільшення хмарності, дощ в комплексі з сильним південно-західним вітром», - зазначила синоптик.

"Спорт поза політикою": Призер Олімпіади з плавання став на захист Ломаченка перед титульним боєм

вівторок, 7 травень 2024, 21:16

Срібний призер Олімпіади з плавання і колишній народний депутат України Денис Силантьєв поділився думкою щодо українського боксера Василя Ломаченка. Силантьєв в інтерв'ю Sport-express.ua заявив, що не хоче «змішувати спорт і політику», передають Патріо...

Панд немає, то знайшли живу "підробку": Як китайський зоопарк дурить відвідувачів (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 20:40

За маленьких панд у вольєрі Taizhou Zoo у провінції Цзянсу намагалися видати забарвлених собак породи чау-чау. Про те, що замість ведмежат публіці показують забарвлених цуценят розпізнали відвідувачі. На питання журналістів, представник зоопарку просто...