"Украина, прости! Крым не мой!": У Петербурзі росіяни вийшли на вулицю з акцією протесту (відео)

Учасники заходу зібралися біля пам'ятника Гоголю, щоб побажати Україні миру і процвітання в День її незалежності.

Під час акції у Санкт-Петербурзі. Фото: скрін відео

У четвер, 24 серпня, в День Незалежності України в Санкт-Петербурзі люди вийшли на акцію в підтримку України. Так, учасники заходу зібралися біля пам'ятника Гоголю, щоб побажати Україні миру і процвітання в сім'ї європейських народів. Про це повідомляє Крым.Реалии, передають Патріоти України.

Слід зазначити, що акція на підтримку України була частково акцією протесту, адже її учасники тримали в руках плакати з написами "Свободу українцям-заручникам в російських в'язницях", "Крим - не мій! Краденого не беру!". Крім того, учасники акції прийшли з українськими прапорами і синіми та жовтими повітряними кульками.

Однак поліцейські зажадали прибрати українські прапори, оголосивши український прапор "засобом агітації і забороненим до використання на публічному заході".

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...