"Украине победу не отдадим": На "Новій хвилі" судді занизили оцінки українській виконавиці із політичних мотивів (відео)

Галина Безрук, яка перебуває на сьомому місяці вагітності, ледь не розплакалася, почувши оцінки журі.

Галині Безрук не віддали перемогу на "Новій хвилі" з політичних мотивів. Фото:http://kp.ua/

Актриса театру і кіно, представниця України на міжнародному пісенному конкурсі "Нова хвиля" в РФ Галина Безрук, незважаючи на блискучий виступ за підсумками першого і другого конкурсного дня, не змогла перемогти в російському Сочі через дивну поведінку деяких суддів. Про це йдеться в повідомленні видання Комсомольская правда в Украине, інформують Патріоти України.

Слід зазначити, що Безрук, яка, до слова, перебуває на сьомому місяці вагітності, вже після першого конкурсного дня впевнено вибилася в лідери, блискуче виконавши пісню Think (Freedom) американської соул-співачки Арети Франклін і отримавши від всіх членів журі по 11 балів.

Потім співачка вбила наповал хітом "Пізно" з латвійським співаком, переможцем "Нової хвилі-2005" Інтарсом Бусулісом. Протягом двох конкурсних днів всі члени журі, серед яких російські музиканти і продюсери Ігор Крутой, Валерій і Костянтин Меладзе, Ігор Ніколаєв, Леонід Агутін, Філіп Кіркоров, співачки Валерія і Анжеліка Варум, а також українська поп-виконавиця Ані Лорак одноголосно ставили дівчині найвищі бали.

Однак на заключному етапі конкурсу удача відвернулася від представниці України - після виконання зворушливої прем'єрної пісні "Небо тобі" судді забарилися з виставленням оцінок, мабуть, розуміючи, що з політичних мотивів не можуть віддати перемогу українці.

Таким чином, російський композитор і музикант Віктор Дробиш, співак Філіп Кіркоров, грецький композитор Дімітріс Контопулос, гендиректор "МУЗ-ТВ" Арман Давлетьяров і глава журі, продюсер і композитор Ігор Крутой поставили Галині Безрук по 10 балів.

Відзначимо, що музиканти і подружня пара Леонід Агутін і Анжелік Варум протягом усіх конкурсних днів ставили українці найвищі бали, а також плескали стоячи. Після виконання прем'єрної пісні Галини Безрук Варум, яка, до слова, родом з України, не стримувала сліз. Сама учасниця також помітно засмутилася і щосили стримувала негативні емоції.

Перше місце на "Новій хвилі" між собою розділили хорватський учасник Діно і італієць Вальтер Річчі, всього лише на один бал випередивши українку. Третє місце зайняв грузин Гіоргі Надібаідзе.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...