Улюблений політолог Путіна розповів, як "ЦРУшники" "нагнули" МОК для відлучення збірної Росії від Олімпіади

Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) закликало заборонити російським спортсменам участь у всіх міжнародних змаганнях, включаючи Олімпійські ігри в Ріо.

Олімпійський Ріо. Фото: ua.112.uaЧлен Громадської палати РФ, довірена особа президента Росії Володимира Путіна Сергій Марков повідомив на своїй сторінці в Facebook, що чиновники Міжнародного олімпійського комітету насправді не бажають відсторонення російських спортсменів від Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро, інформують Патріоти України.

"Проте всі члени МОК це багаторічні чиновники і бізнесмени, і всі брали участь у тих чи інших складних схемах, які можуть бути названі корумпованими. Тому до всіх їм прийшли люди зі спецслужб США, Британії та їх союзників і попросили виключити росіян, інакше виключать їх особисто. Які аргументи? Та факти про їх особистої корупції. Тобто рішення про виключення Росії брали в основному особисто корумповані чиновники", - вважає довірена особа Путіна.

Також він озвучив методи, до яких має вдатися РФ, щоб не допустити усунення своїх спортсменів від Олімпіади-2016.

"Тому правильною відповіддю Росії було б просто пообіцяти всім, хто вибиває Росію з Олімпіади, що їх корупційними схемами займеться російська розвідка. І все опублікує. Так що все рано чи пізно підуть у в'язницю", - підкреслив Марков.

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...