"Умом не понять": П’яний росіянин загинув, спускаючись з 10 поверху на простирадлах

​У російській Твері загинув чоловік, який намагався спуститися з 10 поверху багатоквартирного будинку, на зло дружині за спиртним.

За словами удови, її чоловік і раніше робив спроби спуску на саморобному канаті. Про це повідомляється на сайті Слідчого управління СКР по регіону, зазначають Патріоти України.

1 січня «смертник», перебуваючи в своїй квартирі, зв'язав канат з постільної білизни і рушників і спробував "з'їхати" по стіні будинку на вулицю. Під час спуску він зірвався і через деякий час помер від отриманих травм.

За інформацією видання Tverigrad, загиблий - 37-річний безробітний, який кілька тижнів був в запої. Повідомляється, що дружина замкнула його будинку, щоб перекрити доступ до алкогольних напоїв.

"Кілька разів на тиждень фіксуються спроби заходу": У ДПСУ розповіли, де найактивніші російські ДРГ

середа, 1 травень 2024, 1:45

Найактивніша діяльність російських диверсійно-розвідувальних груп наразі фіксується на Сумщині. Вони намагаються перетнути державний кордон України у межах області по кілька разів на тиждень, передають Патріоти України. . Про це в ефірі каналу "Ми – У...

Скарги на відлов далекобійників прямо під час рейсів: У ТЦК покоментували особливості мобілізації

середа, 1 травень 2024, 0:55

Як повідомляли Патріоти України, Асоціація міжнародних автоперевізників заявила, що на Закарпатті представники ТЦК зупиняють фури і мобілізують водіїв прямо з колес. В обласному центрі комплектування відреагували. . У повідомленні Закарпатського обласн...