Усім знайомі обличчя: З'явились охочі забрати керівника "РИА Новости Украина" із СІЗО

"Опозиційний блок" готовий взяти на поруки затриманого журналіста Кирила Вишинського.
Кирило Вишинський. Фото: prm.ua.

Про свій намір взяти на поруки арештованого керівника "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського заявила партія "Опозиційний блок". Про це повідомляється на її сайті, передають Патріоти України.

"Опозиційний блок" готовий взяти на поруки затриманого журналіста Кирила Вишинського", - йдеться в заяві. У партії назвали дії влади щодо Вишинського "розправою над свободою слова".

Там зазначили також, що стурбованість арештом Вишинського висловив навіть генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Ягланд. Як повідомлялося, 17 травня Херсонський міський суд арештував на 2 місяці керівника "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського. Йому оголосили про підозру у державній зраді.

Сам Вишинський не визнає оголошену йому підозру і розцінює затримання як провокацію. У справі Вишинського викликали на допит 47 осіб.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...