"Усвідомлюю, який буде саботаж": Тука відмовився від високої посади у владі

Чиновник також закликав усіх ветеранів АТО "запастися терпінням", очікуючи допомоги з боку міністерства, яке має подбати про їхні інтереси.

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука відмовився очолити ще не створене Міністерство з питань ветеранів. Як розповів чиновник в інтерв'ю, таке відомство необхідне Україні, але він не готовий взяти на себе весь тягар роботи, передають Патріоти України.

"По-перше, на власному досвіді створення міністерства, в якому я зараз працюю, я чудово розумію, який це тягар - з нуля створювати центральний орган виконавчої влади. По-друге, я усвідомлюю, який буде саботаж з боку колег по Кабміну, який ми і зараз відчуваємо, і з боку низових організацій. Ви що думаєте, що ці всі 52 організації під барабанний дріб і з сурмами підуть до лав нового міністерства? Вони будуть дертися і битися насмерть за свої бюджети! Тому очікувати, що там все буде з килимковими доріжками - це повна маячня", - пояснив Тука.

Також він закликав усіх ветеранів "запастися терпінням". "Я можу з легкістю спрогнозувати - я з багатьма з них розмовляв, і вони погоджуються, на жаль, зі мною - що спочатку, хто б не був призначений міністрами і заступниками, ці люди будуть отримувати підтримку знизу, через три місяці буде розчарування, а через півроку: "Гади! Сволота! Злочинці! Нічого для нас так і не зробили!" На жаль, така наша природа", - додав Тука.

Джерело: Апостроф

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...