Увага: Потрібні добровольці для лежання в ліжку за астрономічну плату

За € 16000 протягом двох місяців нічого не потрібно робити - тільки лежати в ліжку.

Ідеальний кандидат. Фото: admin.

Дослідники Французького інституту космічної медицини оголосили про вакансію мрії – вони шукають 24 чоловіків, які погодяться протягом 60 днів робити все лежачи у ліжку. Добровольці отримають за це платню – €16 000, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Науковці хочуть таким чином досліджувати мікрогравітацію – стан віртуальної невагомості, та його наслідки.

24 щасливців – спортивних молодиків віком 20-45 років, які не курять, не є алергіками та мають індекс маси між 22 and 27 – тестуватимуть за 2 тижні до експерименту в ліжку, протягом 60 днів та через 14 днів після нього.

"Ідея дослідження полягає у тому, щоб відтворити стан невагомості, як на Міжнародній космічній станції", – розповів координатор проекту Ернод Бек.

Бек розповів, що протягом перших 2 тижнів науковці проводитимуть серію тестів із добровольцями. Вони також спостерігатимуть протягом 60 днів за чоловіками, які постійно лежатимуть у ліжку, щоб вони тримали голову ледь нахиленою під кутом менше 6 градусів.

"Це все заради науки, тому робота не така легка. як може здатися на перший погляд. Людина повинна бути готова їсти, митися, та виконувати усі свої справи лежачи в ліжку", – наголосив Бек.

Протягом останніх 2 тижнів дослідження добровольцям дозволять "ступити на землю" й перевірятимуть, як вони почуваються та дають собі раду з повсякденними справами.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...