"Ув'язни ведмедя": У США зняли повнометражний ігровий фільм про українських хакерів, які борються з путінським режимом (відео)

Малобюджетна картина має всі шанси стати справжнім хітом, якщо гра акторів та сценарій виявляться такими ж добрими, як і сам задум.

Бюджет фільму про боротьбу молодих українців з ФСБ склав близько $35 тис, зазначають Патріоти України.

Продюсером, режисером і сценаристом фільму "Ув'язни ведмедя" (Cage the Bear) виступив Адріан Городецький. Про це йдеться на сайті НСКУ. За сюжетом українські хакери, вдершись до кремлівської терористичної інформаційної мережі, викрадають з банківських рахунків гроші, призначені для найманців-терористів на Донбасі. Вони закликають усіх стати на боротьбу із путінським режимом. У відповідь ФСБ викрадає їхню подругу.

Прем'єра стрічки відбулася 11 листопада 2016 року на кінофестивалі в Редінгу (штат Пенсильванія, США). У фільмі "Посади ведмедя" головні ролі зіграли Тарас Бурка, Марія Нестор, Дейв Вейдлер, Адріан Городецький та інші актори.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...