В Артемовск прибыли "ведьмы": У "ДНР" розповіли нову "страшилку" про "Правий сектор" на Донбасі

Пожиттєво наляканий Басурін запевнив, що підрозділ ДУК ПС, який відзначився восени 2016 на Світлодарській дузі, складається виключно зі снайперів жіночої статі.

Едуард Басурін. Фото:arturchik.com

"Заступник командувача оперативного командування" так званої "Донецької народної республіки" Едуард Басурін заявив, що на Донбас нібито прибув підрозділ "відьом" з "Правого сектора". Про це повідомляють РИА Новости, інформують Патріоти України.

"По данным нашей разведки, в Артемовск прибыло подразделение ДУК "Правый сектор" – "Ведьмы", состоящее из снайперов женского пола", - заявив Басурін.

За його словами, цей підрозділ українських снайперів відзначився в боях проти "Л/ДНР" на Світлодарській дузі у вересні 2016 року.

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...