В Австрії скоєно "замах" на посла Великобританії

Дипломату довелося рятуватися втечею від дикого кабана, який разом зі своїм сімейством прогулювався заповідником Лайнцер Тіргартен, що в околицях Відня.

Дикий кабан напав на британского дипломата. Фото: blogs.fco.gov.uk/leighturner.

В Австрії під час прогулянки одним із парків в околицях Відня на посла Великої Британії Лі Тернера напав дикий кабан. Про це Тернер розповів у своєму блозі, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами дипломата, гуляючи заповідником Лайнцер Тіргартен, він зіткнувся зі зграєю з чотирьох-п'яти дорослих кабанів і декількох поросят. Розуміючи всю небезпеку ситуації, чоловік одразу розвернувся і пішов геть.

"За мить я почув позаду шум ніби як цокіт копит коня, обернувся і побачив, як на мене, опустивши голову, мчить здоровенний кабан", — написав Тернер.

Англієць кинувся навтьоки і спробував залізти на купу спиляних деревних стовбурів, однак послизнувся і впав вниз, зазнавши подряпин і забоїв. На щастя, до цього моменту кабан вже втратив до нього інтерес і повернувся до своєї зграї.

Посол рекомендує іншим туристам під час зустрічі з кабаном також негайно йти, не втрачаючи при цьому тварину з поля зору.

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...