В Дніпрі просто на вулиці розстріляли 6-річну дитину (фото)

Хлопчик у важкому стані перебуває в лікарні.

На місці події. Фото: Нацполіція.

У Дніпрі невідомі розстріляли шестирічного хлопчика. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції, передають Патріоти України.

За даними відомства, дитину на даний момент прооперовано, але хлопчик знаходиться у важкому стані.

"Поліцейські встановили, що мати з вітчимом і дитиною проходили біля арки по вулиці 20 років Перемоги. Раптом дорослі почули звук, схожий на хлопок, після чого дитина відчула різкий біль в області спини зліва. Батьки негайно на власному автомобілі доставили дитину в лікарню", - йдеться в повідомленні.

Відразу після скоєння злочину поліцейські зі службовою собакою обстежили місце події та опитали всіх можливих очевидців злочину. Вранці поліцейські продовжили пошук і встановлення свідків події, обстеження місця скоєння злочину для пошуку речових доказів, провели поквартирний обхід мешканців будинку.

За даним фактом слідчим відділом Самарського відділення поліції Дніпра відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...