В Дніпрі провели в останню путь росіянина, що боровся за Україну в лавах ДУК "Правий сектор" (відео)

Віталій Соломкін з позивним "Вітек" був бійцем 54-тої окремої механізованої бригади.

Віталій Соломкін. Фото: facebook.com.

Українські журналісти опублікували відеозапис прощання з бійцем українського Добровольчого корпусу "Правий сектор" (ДУК ПС) Віталієм Соломкіним, який загинув в зоні антитерористичної операції на Донбасі. Відео розміщено на YouTube, передають Патріоти України.

52-річний росіянин загинув 11 грудня під час виконання бойового завдання в районі Світлодарська. Віталія Соломкіна поховали в Дніпрі на Краснопільському військовому кладовищі.

Соломкін вступив в ряди ДУК ПС в 2015 році. Журналісти уточнюють, що нещодавно він перейшов на службу в 54-ту окрему механізовану бригаду.

Нагадаємо, Віталій Соломкін брав участь у громадській блокаді Криму.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...