В Японії з травня почне курсувати 7-зірковий супер-поїзд (відео)

​Поїзд обладнаний вагонами підвищеної комфортності з камінами і панорамними вікнами.

В Японії запустять 7-зірковий поїзд. Скріншот.

Залізницею Японії з 1 травня поточного року буде курсувати 7-зірковий поїзд, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Для громадян Японії та гостей країни в новому поїзді створені всі необхідні зручності, щоб поїздка була максимально приємною і комфортною.

До послуг пасажирів - фешенебельний ресторан, зручні місця для відпочинку, затишні каміни і оснащені за останнім словом техніки кімнати гігієни.

Зовнішній вигляд вагонів 7-зіркового поїзда вражає вишуканістю і бездоганним оформленням. Пасажири, які люблять під час подорожі спостерігати за пейзажами, по достоїнству оцінять зручні крісла на оглядових майданчиках біля великих панорамних вікон.

Відео вагонів підвищеної комфортності опубліковано на сторінці AviaTravel в Facebook.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...